Izvor: HappyBSC
09.07.2020 u 10:32
0

NAPRAVIĆE ZVEZDU OD NJE! Evo KOJE PLANOVE Mili ima sa Natašom nakon izlaska iz rijalitija!

Milutin Radosavljević Mili ne krije da je zaljubljen u Natašu Pajović. On se poveravao Maji Masaži da ima planve sa ovom učesnicom. nakon izlaska iz rijalitija.

– Kada bi bili zajedno ja bih nju nakon izlaska iz ijalitija vinuo u nebesa, samo kada bi ona htela, znaš šta bi ja od nje napravio – rekao je Mili, dok ga je Maja savetovala da se malo ohladi od nje.

OBAVEZNO PROČITAJTE

HITNA PORUKA IZ AVIONA! Ovo je predsednik poručio građanima Srbije (VIDEO)

TUŽILAŠTVO O NEREDIMA Pred sudijama 25 izgrednika, nastavlja se identifikacija

TEŠKA NOĆ za nama! Evo koliko je POVREĐENIH tokom jučerašnjih NEREDA u Beogradu!

– Nemoj to sebi da radiš moraš malo da se iskuliraš, reco joj nekad pusti me Mili nervozan sam, samo probaj – rekla je Maja.

– ja sam ispoštovao da ovde u rijalitiju, zbog njene majke nemamo ništa, ali ona sada nešto pokušava, da me kanali – bio je iskren Mili.

Šta je Mili sve rekao Maji o Nataši pogledajte na snimku ispod.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter