Izvor:
13.02.2019 u 16:23
0

ALEKSANDRA MARJANOVIĆ SPECIJALNO ZA HAPPYTV.RS: Privlači me Požgaj! (FOTO)

Nakon nezapamćenog "Parografa" koji je pomerio sve granice i koji su svi nestrpljivo čekali, Aleksandra Marjanović odgovorila je na par pitanja i sabrala utiske od sinoć.

Definiši nam tvoje emocije prema Požgaju, budi iskrena i kaži da li te on privlači? Koj cimer ima najviše šanse da osvoji tvoje srce, da li možemo očekivati da ti se uskoro desi ljubav?

-Da privlači me i dopada mi se što smo imali prilike da vidimo i čujemo tokom poligrafskog ispitivanja ali je isto tako i sigurno da među nama neće biti ničega. Nisam bila sigurna u svoja osećanja tako da sam i ja takođe shvatila samu sebe što ne znači da ću sebe i svoja osećanja staviti ispred svega. U vili ne postoji osoba koja bi mogla mene osvojiti, niko od njih meni ne može da parira.

Koji učesnik "Parova" je po tvom mišljenju najveći folirant i zbog čega?

-Iskreno ovde postoji dosta foliranata ali ubedljivo prednjači Enisa. Enisa je osoba koja perfidno i lukavo igra igru. Ona je ta koja sve prati, odmerava i smišlja planove i šemu po kojoj Vuja igra. Jako je lukava i u trenucima kada je nešto dotakne pokazuje svoje pravo lice puno mržnje i nezadovoljstva dok se krije iza maske jedne fine i napaćene žene.

Kakav plasman očekuješ u rijalitiju, šta očekuješ od učešća u ovom šou programu?

Izbegavam da u životu očekujem bilo šta kako ne bih bila razočarana. Biće onako kako zaslužim i kako odradim svoj posao ovde. Meni je ovde lepo, zabavljam se i trudim se da uživam u svemu što ovde imam.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter