Izvor:
27.03.2017 u 20:45
0

ALEKSANDRA SUBOTIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Srboljub moje dete zove „Čabarkapino kopile“!

Samo za Happytv.rs Aleksandra Subotić je odgovarala na naša pitanja direktno iz najpoznatije vile u Zemunu.

Kako se osećaš sada kada je i Srboljub ušao u vilu? Na koji način ćeš se ophoditi prema njemu?

– Iskreno i dalje sam jako šokirana, jako mi je teško i tužna sam, ne mogu da verujem da se ovaj čovek nalazi u rijalitiju, i da ono od čega sam se sklanjala i čega želim da se sklonim, kada izađem iz rijalitija me je sustiglo ovde, gde mi je i ovako jako teško i moram da se borim protiv loših ljudi, a sada je ušao i najgori za mene. I dalje ne znam kako ću da se ophodim, emocije su mi jake i trudiću se da se kontrolišem i molim se da uspem u tome. Slomljena sam.

Kako se Srboljub ophodio prema tebi i tvom detetu? Da li vam je neko pomogao?

Srboljub je u meni i mom detetu upropastio jedan deo života, ali mu neću dozvoliti da upropasti i ostatak. Ako se na pomoć misli, pomoć da napredujemo onda jeste. Njegova lažna smirenost, sažaljenje i želja za "pomoći" će polako ali sigurno pasti u vodu i isplivaće na videlo njegovo pravo lice i njegov cilj. Uvek nas je omaložavao, mučio, nije davao, krao je hranu i tukao nas je, nazivao pogrdnim imenima…Čak je i za moju ćerku, kojoj je "pomagao" kada je moj otac uzme u ruke govorio: "šta će ti to Čabarkapino kopile"?

To su stvari koje me bole, nikada ih neću oprostiti i nikada zaboraviti. A ako neko na sve ovo gleda kao pomoć, komentari su suvišni…

Da li su tačne Srboljubove tvrdnje da si zamalo završila u zatvoru zbog iznude?

– Kada je otac mog deteta uhapšen i ja sam privedana sa njim pošto smo mnogo vremena provodili zajedno, sumnjalo se da sam ja učestvovala i znala nešto o krvnim deliktima koje je on učionio. Osoba koja je njega teretila, a koja je i njegov bivši prijatelj i ima sukob sa njim, d abi njemu naškodila je podnela i protiv mene krivičnu prijavu i pokušala da me umeša u to,a pošto ne postoji ni jedan dokaz protiv mene i ista ta osoba je izjavila da nije pričao protiv mene i ista ta osba je izjavila da nije pričao istinu, optužba je pala. Optužio me je bio da sam zajedno sa Aleksandrom u kafiću na Obilićevom vencu noseći pištolj pokušala da iznudim od njega par hiljada evra što je kompletna neistina.

Uskoro vas očekuje i nastavak intervjua…

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter