Izvor:
19.03.2019 u 08:14
0

ATRAKTIVNA I UVEK SE*SI: MUŠKARCI UZDIŠU ZA NJOM, SADA JE GRUDI PREKRILA LATICAMA RUŽE, OVAJ DETALJ ĆE VAS RASPAMETITI! (FOTO)

Bivša učesnica Parova Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro jedna je od najzgodnijih učesnica rijalitija u Srbiji. Ona se nakon Parova posvetila studijama te je nedavno i završila fakultetet. Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da interesovanje za nju i njen život ne jenjava.

Naime, ona je nedavno podelila fotografiju na kom se vide njene grudi, koje nije uspela da pokrije haljina sa dubokim dekolteom, ali i ruže koje je dobila, posebno je svima zapao za oko parfem u obliku cipelice.

Kako se vama dopada Mimi Oro u ovom izdanju?

Happytv.tv
Foto:Arhiva / Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter