Izvor:
15.11.2018 u 15:42
0

BAKI B3 U INTERVJU ZA HAPPYTV.RS ISKRENO O ODNOSU SA DINOM I SVOJOJ PORODICI: Gotivim je, PRIJA MI njeno društvo i njena energija! SVE MI JE TEŽE, fale mi i nedostaju!(FOTO)

Najpopularnijem denseru i zvezdi devedesetih a ujedno i učesniku sedme sezone rijalitija „Parovi“, Bakiju B3, postavili smo pitanja, na koja je on iskreno i bez dlake na jeziku odgovorio.

Baki se najpre osvrnuo na njegov odnos sa Dinom Galorini, koji iz dana u dan intrigira javnost, uprkost tome što on ima ženu, a zatim prokomentarisao i svoju porodicu, koja mu beskrajno nedostaje, kao i razlog samog ulaska najpopularniji rijaliti u zemlji "Parovi".

Mnogi smatraju da gajiš simpatije prema Dini Galorini, iako tvrdiš da ste samo prijatelji postoji li nešto više od toga?

– Samo smo prijatelji i ništa više od toga. Gotivim je, prija mi njeno društvo i njena energija, Dobar mi je drug, podrška, uz mene je uvek kad treba.

Iznenađen si nakon što je Zorica Radojković priznala na "Parografu" da joj se sviđaš. Da li bi ikada bio sa devojkom poput nje, i šta misliš šta je nju privuklo kod tebe?

– Da, iznenađen sam jako, ali ne bih bio sa njom. Znam da voli moje pesme da sluša.

Ne kriješ da ti teško pada razdvojenost od supruge i dece. Kako podnosiš celokupnu situaciju? I šta je ono što je presudilo da uđeš u rijaliti i budeš mesecima daleko od njih?

– Naravno da ne krijem, što bih krio, oni su mi sve. Jako mi je teško, jako mi fale i nedostaju. Sve mi je teže. Presudilo mi je to što sam morao zbog posla, karijere i naravno marketinga i novca.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter