Izvor:
25.09.2018 u 07:15
0

BEZ CENZURE! BURNA PROŠLOST JE OBELEŽILA ZA SVA VREMENA: Mili opleo po Coki! Misteriozni gospodin iz Dubaija i dalje intrigira?! Ružica i Bels osule paljbu po svojoj drugarici?! (VIDEO)

Vaspitačica dobijala novac od gospodina iz Dubaija, tema je koja je protresla region.

Aleksandra Coak Tasić želela je sebe da predstavi kao finu devojku, bez mrlje u prošlosti, kako je govorila pred ulazak, želeći da istakne da ne postoji ništa loše što može da izađe o njoj.

Međutim, kako je vreme prolazilo, stupila je u vezu sa Nikolom Lakićem, koji je ostavio Coku kada je izašla informacija o ljubavnoj vezi zbog novca.

Ali kako su takmičari tu priču dočekali na osudu, Milutin Mili Radosavljević i dalje provocira Aleksandru, koja se na samo pomen misterioznog gospodina, skače u vatru.

Objasni ti meni, kako ti je on slao kartu da ti ideš tamo – upitao je Mili, što je iznerviralo Coku, koja mu je žustro odgovorila.

Sa druge strane, Ružica i Izabela Alijoski šetajući dvorištem velelpne vile, ogovarale su mnoge cimere, ali su potkačile i rijaliti drugaricu.

U videu koji sledi, ne propustite da otkrijte o kome se radi, ali i Cokin žustar odgovor Miliju:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter