Izvor:
15.06.2017 u 16:51
0

BRANKA ĆE ZBOG OVOG DOBRO RAZMISLITI DA LI ĆE OSTATI SA NJIM: Mladen nešto priznao voditelju, a zaboravio da je u programu!

Crnogorski zavodnik Mladen Vuletić danas je razočarao čitav ženski rod pričama o flertu i raskidima, pa je tako otkrio kako najčešće "ostavlja" devojke ispred njihove zgrade.

Ako me devojka koja je zauzeta pozove gore, ja se popnem, malo se družimo. Ako se on pojavi, ja se sakrijem ili skočim sa sprata. Imao sam tada sreću što je bio prvi sprat u pitanju. Kada hoću da raskinem sa njom, obično je ostavim ispred zgrade u kojoj živi – rekao je on.

Pretpostavljamo da Branki neće biti prijatno kada ovo bude čula.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter