Izvor:
22.04.2017 u 19:35
0

BRANKA OKUKA ZA HAPPYTV.RS – I DEO: Otkriva šta oseća prema Mladenu, i zašto ga njeni roditelji ne vole!

Branka Okuka, učesnica pete sezone "Parova" nedavno se našla u centru pažnje kada je prekunula svoj kratkotrajni odnos sa Mladenom Vuletićem. Mnogi su se nadali da će njihova ljubav uspeti, ali to se nije desilo. Sa njom smo o tome razgovarali.

1. Zbog čega si prekinula svoj odnos sa Mladenom? Šta si saznala pa se sve promenilo?

-Mladen i ja nismo ni bili u vezi. Između nas je splet okolnosti i prijamo jedno drugom, nema tu velikih emocija. Dobila sam par informacija da nije iskren i da treba da ga se klanjam, to su mi preneli moji najbolji prijatelji, moji roditelji.

2.Da li zaista veruješ da je Mladen bio sa tobom samo zbog opklade, kako su kružile glasine?

-Nije istina da je bio sa mnom iz opklade, to je dokazano na poligrafu prošli ponedeljak, i bez poligrafa jasno je kao dan da mu se sviđam i da to nema veze ni sa kakvom opkladom.

3.Zbog čega se tvojim roditeljima ne dopada Mladen?

-Iskreno ima tu dosta razloga. Poznavajući moje roditelje, oni znaju kakvi su moji raniji izbori u ljubavi bili, zato ne podržavaju Mladena i ne žele da me u ljubavi u rijalitiji, takav je njihov stav.

4.Da li može doći do vašeg pomirenja i da li bi nekada ponovo bila s njim?

-Neće doći do pomirenja. Mi smo pričali sinoć, i ostali smo u korektnim odnosima, Bez obzira na sve, on je moja velika podrška u vili.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter