Izvor:
22.04.2017 u 20:10
0

BRANKA OKUKA ZA HAPPYTV.RS – II DEO: Otkrila da li je dečko prevario sa drugaricom, i da li je Aleksandra nominovala zbog Mladena!

U nastavku pročitajte drugi deo intervjua sa Brankom Okukom.

1. Da li je istina da te je tvoj dečko napolju prevario da drugaricom? Kako se osećaš povodom toga?

-Nije istina da me je dečko prevario uopšte, a pogotovo ne sa drugaricom. To je notorna laž pojedinih ukućana. Prevariti me nije mogao, jer nismo tada bili u vezi.

2.Kako si se osećala kada te je Aleksandra Subotić nominovala zbog Mladena? U kakvim si sada odnosima sa njom?

-Nisam iznenađena nominocijom od strane Aleksandre. Mene više ništa ne može iznenaditi ni čuditi. Sa njom sam u korektnom odnosu.

3.Šta misiš da li je ljubav između Davida i Aleksandre prava?

-Mislim da između Aleksandre i Davida postoji samo zaljubljenost i strast. To je odraz zatvorenog prostora i toga što su 24h zajedno i prenaglašenih emocija. Za mene je ljubav velika emocija i riječ, koje je nerealna da se desi u rijalitiju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter