Izvor:
28.04.2017 u 17:51
0

BRANKA OKUKA ZA HAPPYTV.RS: Sinoć sam bila bespomoćna, preplakala sam celo veče, moram da se odreknem Mladena!

1. Da li si očekivala onakve komentare od svog oca kada je sinoć posetio vilu?

Iskreno nisam očekivala sinoćnu reakciju mog oca. Znala sam da je ljut i da mi je zamerio neke stvari, nisam ni slutila da će onako burno reagovati i da će mi postaviti ultimatum da biram između Mladena i moje porodice.

2. Kako se nakon svega osećaš?

Osećam se dobro. Sinoć mi je bilo mnogo teško, za mene je taj roditeljski sastanak bio najgore veče u vili za sve vreme od kada sam ovde u rijalitiju.

3. Zašto ti je otac, i kompletna porodica, toliko zamerila zbog odnosa sa Mladenom?

Nije mi jasno zašto je to sve baš tako. Iznenađena sam bila tatinom reakcijom i toliko negativnom nastrojenošću prema Mladenu. Moj otac je strog i on zna kakvi su moji izbori u spoljnom svetu, i zato ne može da se pomiri sa ovom situacijom i ljubavnom pričom koja mi se desila u vili.

5. Kako komentarišeš svađu tvog oca i Skrivene?

Moj otac je zaštitnički nastrojen prema meni, možda i previše u ovoj situaciji koja se dešava u vili. Ne znam ko stoji iza te skrivene. To je po meni sramota i degutantno, da Skrivena vređa roditelje koji nisu deo ovog projekta.

6. Da li misliš da on stvarno zna ko je Skrivena ili samo nagađa?

Naravno da ne zna ko je navodna Skrivena. On se samo malo poigrao sa celom situacijom zbog nekorektnog ponašanja Skrivene.

7. Mnoge je iznenadila njegova isuviše burna reakcija na sva dešavanja u vili. Da li si očekivala da će se tvoj otac odmah posvađati sa Mladenom, Skrivenom pa čak i sa Davidovim i Dejanovim očuhom?

Nisam očekivala onako burnu reakciju i preki sud koji mi je uputio. U jednom trenutku sam bila loše, izašla sam na kratko iz emisije, bila sam bespomoćna da odreagujem na svađu koja se desila. Nikada u životu nisam tatu videla u onom izdanju od sinoć, lavovski se borio da me brani i da mi stavi do znanja u čemu grešim. Emocije su sinoć bile prenaglašene i svaka nepromišljena reakcija na kraju se završila izvinjenjem. Sve u svemu, naši roditelji nam žele najbolje i oni vide stvari i situacije koje mi ne možemo videti.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter