Izvor:
28.04.2017 u 17:32
0

DALILA ZA HAPPYTV.RS: Krivo mi je što se Dejan posvađao sa majkom zbog mene, Dado je prevarant i lažov!

1. Dado je rekao da si ga zvala iz vile i tom prilikom mu rekla da ti je stalo do njega i da ne želiš više da se prepucavate. Prokomentariši to.

Ja sam njemu rekla da samo ne želim da se prepucavamo preko portala i da je to jako ružno zbog toga što smo imali neki odnos i vezu, on se složio s tim pa je onda nastavio sa davanjem izjava. Došao je Dejan u vilu, desilo se to što se desilo i šta da radim ne mogu da pobegnem od sebe.

2. Da li si se sinoć osećala zapostavljeno s obzirom da su se i Biljana i Mungos prvo pozdravili sa Aleksandrom pa tek onda sa tobom?

Nisam od onih osoba koje vole da se trpaju negde kao što čini Aleksandra. Nameće se i gura i gde joj je mesto i gde nije, tako da će naravno prvo sa njom da se pozdrave, a uostalom postala je pre "snajka" nego ja.

3. Nova svekrva Bilja nije baš blagonaklona prema tvojoj i Dejanovoj vezi. Šta misliš da li će se to promeniti?

Jako je bila nezgodna situacija sinoć i jako sam bila iznervirana iz razloga što je Dejan ušao u konflikt sa mamom zbog mene, jako ružan osećaj – neopisiv. Iskreno nije baš ugodno slušati onakve reči ali isto tako verujem da sa njegovim životom ne može niko upravljati jer ovde niko nije pričao o brukanju porodice pa da se diže bauk. Mi govorimo o simpatijama i nekoj vezi u rijalitiju.

4. Dado je rekao da ti nemaš dušu i da moraš uhvatiti momke da budeš sa njima u vezi u rijalitiju jer drugu igru ne znaš da igraš. Prokomentariši to.

Dado to rekao? (smeh) Kako se onda on mogao zaljubiti i zavoleti bezdušnu i ko je koga tu uhvatio u rijalitiju – on mene ili ja njega? U moju igru se niko ne meša niti mi je bilo ko potreban za nju – sve radim sama. Dejan je tu da me mazi i ljubi.

5. Da li će tvoja veza sa Dejanom uspeti i da li postoje iskrene emocije između vas dvoje?

Pitajte Vesnu Rivas ona "zna sve", jednostavno pitajte učesnike – oni znaju bolje od mene i Dejana. Između nas postoje simpatije i strast, za posle ćemo videti. Ne gledam u budućnost, živim samo za sadašnjost i to je to. Neka bude kako je Bog odlučio, uopšte se ne opterećujem time.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter