Izvor: HappyBSC
13.08.2020 u 19:15
0

BRUTALNA SVAĐA LJUBAVNIKA: Zapretila mu i zarežala

U dvorištu velelepne vile tenzije između pravne plavuše i Strahinej se ne smiruju. 

Naime, Nataša Pajović je izgubila strpljenje kada je čula da Strahinja neće sa njom nastupati i pevati pesmu koako su se prethodno dogovorili. 

Dok je on pokušavao da se opravda da to nije njegovomaslo i da on zapravo želi samo sa njom da peva, Nataša je još više zapenila:

SAZNAJTE JOŠ

ISPOVEST TANJE SAVIĆ O MUŽU KOJI JOJ JE OTEO DECU: Jecala u suzama i OVO poručila! (VIDEO)

BOL I JAUCI ZA MLADIM ŽIVOTIMA: Supružnici UGUŠILI četvoro dece, tela pronađena u garaži kuće!

Srbija sa četiri košarkašice u Evroligi, čeka se Vasić

– Ma daj molim te, ko tebe može nagovoriti da ne pevaš sa mnom već sa nekim drugim?! Kako mene ne nagovore, nego ja znam šta ću i znam šta mi je plan – rekla je Pajovićeva. 

Strahinja je pokušaop da objasni u više navrata kako ne peva svoju pesmu jer mu nisu dali da peva. 

– Ti si kriv, naravno, zato što ne umeš da odbiješ, i kažeš neću da pevam, ali dobro, ja znam šta ću briga me više – rekla je Nataša dok je Strahinja pokušavao na sve načine da je oraspolioži ali ne tako uspešno. 

Kako će se dalje razvijati  situacija saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter