Izvor: HappyBSC
06.12.2020 u 08:41
0

BUKTI RAT U VILI! RAZJARENA TAKMIČARKA URLA NA SAV GLAS: Nezapamćena histerija (VIDEO)

Drama u vili!

Naida ne odustaje od besa i histerije pa i dalje komentariše da je ljuta!

Popularna fitnes instruktorka Naida je napala Draganu, jer kako tvrdi, širi neistine o njoj: 

– Dosta više sa tim lažima o meni. Evo da kažem i zatvorim tu temu jednom za svagda, ja nemam sponzora, i prestanite više. Dragana, ti povedi računa šta pričaš – zapenila je Gasttozzova draga. 

Ovakvu je do sada niste videli! Razjarena Naida opella po Dragani koja nije znala gde se nalazi. 

– Taj moj bivši dečko jeste imao novca, ali to ne znači da sam ja sponzoruša. Kupovao mi je poklone s obzirom na to da smo bili zajedno dve godine – rekla ej Naida pa istakal da ne želi da niko govori o njoj takve stvari. 

Ova takmičarka nije krila nezadovoljstvo i razočaranje jer su priče pokrenute nakon njene galantnosti i široke ruke ostalim učesnicama.

– Ja nisam cicija i želim da pomognem drugima, i uvek ću dati drugima, i pomoći ako mogu, a ti ne treba da se mešapš u tom i zato vam skrećem pažnju – zaključila je Naida

Iako je Dragana pokušala da se opravda nije uspela. Ona je objašnjavala da je rekla to iz najbolje namere jer kako tvrdi, Naida mnogo poklonja sebe drugima. 

Kako je izgledao ovaj sukob u dvorištu velelepne vile, možete pogledati u video-prilogu dostupnom ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter