Izvor:
23.01.2019 u 12:47
0

COKA SADA ZAISTA DOŽIVELA NERVNI SLOM! Urlala po kući i skoro umakla obezbeđenju! Morali su da je izbacuju! (FOTO)

U današnjoj emisiji "Jutarnja kafica" naša voditeljka Vesnom Vukelić Vendi sa takmiačarima razgovara na temu značaja kućnog vaspitanja u životu i u rijalitiju. Ne sumnjamo da će to otkriti nove informacije o učesnicima i izneti neke detalje iz njihovih života.

Aleksandra Tasić Coka se uznemirila jako nzbog Vendinih provokacija. Počela je da viče i da se dere kako je njena porodica poštena.

-Voditeljka neće da mi vređa porodicu! Moj otac radi u obezbeđenju ali radi naporno i pošteno! odjednom je uznemireno počela da viče Coka.

-Coko u izolaciju, u spavaću sobu! Upravo smo dobili napad panike! Dajte joj lekiće da se smiri i u izolaciju.- naredila je Vendi.

-Ti si jedna obična seljančura, odvratna! Još jednom staviš mog oca koji se ceo život borio za mene u usta, dobićeš još nešto!- vikala je na sav glas Coka.

-Neću u izolaciju, prestanite! Ne pada mi na pamet. Dajte mi prvo lekiće da vidimo koliko vodteljka može da mi vređa roditelje! Neću otići u sobu čoveče! Napraviću haos!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter