Izvor:
23.01.2019 u 12:30
0

SRCEPARAJUĆA PRIČA OVE TAKMIČARKE NATERAĆE VAM SUZE NA OČI: Težak život, nisu imali ništa sem jednog ćebenceta, a otac joj je devetnaest puta operisan!

Današnja emisija "Jutarnja kafgica" sa voditeljkom Vesnom Vukelić Vendi izazvala je veliko interesovanje. Takmičari su komentarisali na temu porodičnog vaspitanja i koliko je ono bitno za živom uopšte i za rijaliti. Jedna takmičarka je otkrila svoju životnu priču. Evo šta je rekla Ilijana Vagić:

-Mi smo sve ostavili u Hrvatskoj pošto smo iz Knina došli.Devedeset pete smo se preselili ovde. Moj otac nije bio pored mene zato što je izranjavan, bio je komandir čete, stao je dva puta na nagaznu minu, devetnaest puta operisan tako da nas je vaspitavala majka. A otac je dosta radio da bi nam obezbedio za život, morali smo da iznajmljujemo stan i ništa nismo imali osim jednog ćebenceta što smo doneli i korpe. Majka je do jedanaeste dvanaeste godine dosta vremena provodila pored nas. Dosta su nas okrenuli prema veri i crkve. Roditelji su mi tako vaspitani.Moja majka i posti i stalno ide na liturgije.

Sve je bilo vrlo emotivno.

Happytv.rs
Foto;: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter