Izvor:
14.12.2018 u 20:40
0

CONJA VAN SEBE: Izvređao majku i rekao joj da će umreti! (FOTO)

Nikola Jovanović Conja izgubio je kontrolu nad svojim ponašanjem kada se u program uključila njegova majka Vesna.

Naime, Vesna se javila kako bi svom sinu pružila podršku i kako bi ga posavetovala da se izdigne iznad situacije u kojoj se trenutno nalazi.

– Marš bre.Ne otežavaj mi život svojim javljanjem.Smršao sam ovde, osušio se,poludeo sam.Tražim danima psihijatra, niko neće da me ispoštuje.Maltretiraju me shvati.Ne javljaj se više, sve ti jebe*.Umreću ti ovde ili ću se povrediti – rekao je Conja.

Nikolina majka Vesna pokazala je da je itekako zabrinuta za zdravlje svog sina, a onda je odustala od razgovora sa njim:

– Majka je tu uvek za tebe.Sve će se rešiti.Evo ja te više neću zvati.Umreću od tuge za tobom, ali te neću zvati.Glavu gore sine.Drži se –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter