Izvor: Alo.rs; Happy BSC
30.05.2020 u 12:32
0

ČOVEK SNUJE, BOG ODLUČUJE:“Znam ga od malih nogu, smuvali smo se na Božić…“! (FOTO)

Bivša učesnica „Parova“ Jelena Golubović otkrila je sve detalje veze sa poznatim političarem.

Jelena je priznala da sa svojim novim dečkom već deli zajednički dom, kao i da je napokon ispunjena i zadovoljna. 

OVO MORATE ZNATI

PREMIJERKA SRBIJE ZA HAPPY TELEVIZIJU: Nikome se nećemo izvinjavati, branićemo Srbe svugde!

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA ODNELA DVA ŽIVOTA: Jeziva TRAGEDIJA posle PONOĆI!

EKSKLUZIVAN SNIMAK Pogledajte TIJANU AJFON SA LISICAMA NA RUKAMA! (VIDEO)

VREMENSKA PROGNOZA 30.MAJ: Promenljivo oblačno i nestabilno!

HOROSKOP ZA DANAS! Evo šta vam poručuju zvezde!

Kada si započela vezu sa Sinišom?

Vezu smo započeli oko Božića, a znamo se dugo, još kad sam bila dete. Moj pokojni stric je bio novinar, tako da preko njega zna celu moju porodicu od mog najranijeg detinjstva. Onda sam ja otišla, dugo se nismo videli i kad smo se opet videli, bukvalno se ljubav rasplamsala.

Da li planirate brak, svadbu i eventualno proširenje porodice?

Znaš kako kažu: „Čovek snuje, a Bog odlučuje!“ Ja želim i smatram da bi on bio dobar otac. Joj, sad sam se tako zbunila, da ne znam ni šta da kažem (smeh).

Da li ste razgovarali o nekim budućim koracima u zajedničkom životu?

Pa naravno da jesmo. I on želi brak i dete. On je rođen u patrijarhalnoj porodici, tako je vaspitan, kao i ja i negde, to je normalan sled stvari kada se dvoje vole. On je u horoskopu rak isto kao i ja i mnogo smo emotivni, tako da te emocije ne možemo da sakrijemo. Pored toga delimo iste stavove, principe i vrednosti, tako da su se kod nas nekako kockice sklopile. Meni papir kao papir zaista ništa ne znači, bitno je da ljubav traje i da emocije postoje, a to je samo propratna stvar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter