Izvor:
21.03.2017 u 17:30
0

ČUVALA JE TAJNU, MEĐUTIM… Ljuba pred milionima gledalaca priznala šta je Jelena uradila! (VIDEO)

Go go igračica Jelena Krunić je izbačena glasovima publike koj ije ovaj put nisu podržali.

Mnogi kažu da je tome razlog njeno ponašanje u poslednjih nekoliko dana, a na sve to, u emisiju se uključila kik-bokserka Ljuba Pantović koja je otkrila šta je Krunićeva uradila.

Poznajem Jelenu deset godina, ona je na nemoguć način poslala pisanu poruku svom dečku Dakiju da objavi na Fejsbuku poruku prepunu laži. Meni se Daki javio, ceo dan je razmišljao da li da stavi tu poruku. Na kraju je stavio, ali je posle dvadeset minuta izbrisao kada je shvatio o čemu se radi. Jelena je napravila najveću grešku što je krneula na mene. Mislila sam da se ne oglašavam, ali evo – rekla je Ljuba.

Pogledajte u videu šta je ona još rekla:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter