Izvor:
30.06.2017 u 05:32
0

DA LI ĆE MU NAKON OVOGA ANAMARIJA OPROSTITI? Evo šta je uradio Tihomir da se iskupi! (foto galerija)

Večeras su poslednje nominacije u vili "Parova"

Međutim, događaji sa sinoćne žurke skrenuli su pažnju sa večerašnje emisije. Tihomirova prevara šokirala je sve gledaoce rijaliti šoa i veoma povredila njegovu devojku Anamariju Džambazov.

Učesnik je na sve načine pokušavao da se iskupi, te je na rukama velikim slovima napisao "OPROSTI":

Filipović je čak otpevao pesmu Miroslava Ilića "Smej se, smej, uvek se smej", ne bi li smekšao srce dojučerašjoj supruzi. Međutuim, povređena učesnica uzratila je stihovima:

– Na moj nežni zagrljaj više ne računaj, na slabost i oproštaj više ne računaj – otpevala je takmičarka i naglasila da ne planira da oprosti još jednu njegovu prevaru.

Režija je Džambazovoj još jednom emitovala kobni poljubac, što je ona nteško podnela:

Tihomir i Anamarija su za sada "samo drugovi", a da li će se nešto promeniti u njihovom odnosu, pratite happytv.rs da saznate.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter