Izvor:
09.03.2019 u 16:05
0

DA SAM KRALA, KRALA SAM: Mama rijalitija raskrinkala KRADLJIVICU u vili, a evo ŠTA je maznula od nje! Stavila je na stub srama!

Ilijana Vagić, Vesna Rivas, Enisa Bajramović i Slađana Petrović povele su interesantan razgovor o ponašanju svoje cimerke Natalije-Natali Vukmanović.

Vesna je iskazala svoju revoltiranost, jer je, kako je rekla, Natali ukrala njenu salatu.

-Ja je još pitam gde je našla zelenu salatu, ona kaže da je našla. Tako ti pošalju tvoji i dođe neka kalaštura i uzme ti!- Rekla je Ilijana.

-Ja uvek delim sa drugima, ali očekujem da pitaš pre nego što uzmeš! Još me gleda onako drsko, rekla mi je mislila da je nečija druga! Ne uzimaj samoinicijativno!- Rekla je Vesna ljutito.

-Ja sam u šoku!- Kazala je Enisa, a Slađa se složila sa njom.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter