Izvor:
06.04.2017 u 19:56
0

DALILINA MAJKA OTVORENO ZA HAPPYTV.RS: Otkrila pravu istinu o svađi sa Dadom, Mladenovoj prošlosti, ali i zašto je ljuta na Krunićevu!

Otkad je Mladen Vuletić ušao u rijaliti šou "Parovi", među učesnicima je nastala ogromna pometnja!

Posebno je Dalila Mujić neraspoložena jer je njen bivši dečko u vili, a sadašnji van vile. Stoga, pozvali smo Dalilinu majku Eminu Mujić da nam prokomentariše Vuletićev ulazak, Dalilino ponašanje, ali i Dada Solomuna koji se pre dva dana javio u emisiju i negodovao što je Crnogorac u "Parovima".

Meni zaista nije jasno zašto svi mediji pišu o tome, ali Dado veruje Dalili i zna da ona sa Mladenom nema ništa. To što je bilo između njih, bilo je. Dado voli Dalilu iako su kratko u vezi, ali vole se. Želi da uspe, to svakoj deci želim, nije istina da se on uključuje u emisije da bi se promovisao. Svoj deci dole želim sve najbolje, volim ih kao moju Dalilu – istakla je ona.

Emina je prokomentarisala i navodnu svađu koju ima sa Dadom zbog para.

Malo sam ljuta na Jelenu Krunić što je prenela Dalili. Ona je dobila neku poruku od antifanova, nije trebalo da govori Dalili, ionako je uzrujana, u zatvorenom prostoru. Nikakve svađe tu nema, mediji su to napravili. Moje dete koje sam ja odgajila 23 godine je meni ostavilo pare, kome će drugom nego majci. Nema šanse da je bilo koji muškarac može odvojiti od mene, ja osetim i kad je ona bolesna. Čujem se sa Dadom stalno, preko fejsbuka, međutim antifanovi su se sada stvorili, ne možete da verujete šta pišu. Sramotno, banalno, napadaju me. Čak su me i njeni fanovi napali jer sam poručila Dalili da ne odustaje od "Parova" nego da se bori. Ona sigurno može biti prvo ili drugo mesto i verujte uopšte nisam skromna. Ona to zaslužuje. Ona je izašla sa "Maldiva" zbog Mladena, to svi znamo, ali sada joj ne dam da odustane. Svi govore da mene samo pare zanimaju, nije istina, ali kad se toliko borila, neka izgura do kraja – poručila je ona.

Dalilina majka je takođe priznala da je Dado ponekad brz i da mu to ne valja jer ne zna šta govori.

Dado je dobar dečko, voli je, ali ponekad je prebrz, ne razmišlja kad priča, nekad kaže nešto bezveze, a posebno sada kada je Mladen ušao. Čim nešto bude, Dado me odmah zove "Majko, ja nju ženim čim izađe". Ja ne mogu sačuvati tu vezu, ali ona je inteligentna i iskusna.

Ona je za kraj objasnila da je Mladneov ulazak očekivan i da je jasno zbog čega se pridružio ostalim učesnicima.

Mladen je ušao da bi bilo to što je bilo, zbog gledanosti. On nju provocira jer je bolesno ljubomoran, verujte mi. Ja sam se isto kao sa Dadom čula pre i sa Mladenom. Znam da voli Dalilu i da je neće tek tako ostaviti. Gledam sinoć kad je bila žurka, on prosto ne zna na koju će stranu i sa kojom će, samo gleda gde je Dalila i šta radi. Pa kad je izašla u dvorište na cigaru, on odmah za njom. Da vam kažem nešto, bio je bolesno ljubomoran na Marka Perovića. A on mu je drug – završila je Emina.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter