Izvor:
06.04.2017 u 20:07
0

INTERVJU SA MIRELOM – I DEO: Ako bih morala da biram između Mladena i Davida, to bi definitivno bio…

Pojedini učesnici “Parova” istakli su da ste vi prava žena za Mladena. Da li vam se on dopada i postoje li neke emocije prema njemu?

Mladen je divan momak, ali između nas je samo prijateljstvo, ne gledam ga na taj način. Njegova energija mi prija jer ima humor koji žene vole.

Rekli ste za Davida da je simpatičan dečko. Sa kime biste pre bili – sa njim ili sa Mladenom?

Da, jeste zaista simpatičan David i dečko koji ima sve u paketu. Lep unutra i iznutra. Ako bi trebalo da biram, to bi bio David.

Zašto ste sinoć plakali kada je išla pesma “Otkad sam se u tebe zaljubila”? Koga ste se tada setili?

Plakala sam jer me pogodila emocija, setila sam se svog verenika Andreja i naše ljubavne priče koja je bila prepuna lepih i teških trenutaka.

Sinoć ste Mladen i vi bili veoma prisni tokom večeri. Da li bi vam neko iz spoljnog sveta zamerio ako biste imali vezu u rijalitiju?

Sa Mladenom smo isključivo rijaliti drugari. Naravno da bi zamerili mnogi, moj partner, deca, porodica i ja sama sebi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter