Izvor:
26.03.2019 u 08:36
0

DIRLJIVI SUSRET MAJKE I SINA: Poverljivi izvor otkrio za Happytv.rs sve detalje prvog kontakta Safete, Elvina i Izabele! (FOTO)

Iznenadan izlazak jednog od favorita rijaliti programa "Parovi", Elvina Kadrića, šokirao je mnogobrojnu publiku koja ga podržava.

Naime, popularni Kadrić prvo je posetio, zajedno sa Izabelom, dom bake Safete, gde su ga čekali ostali članovi porodice.

Pouzdan izvor happytv.rs otkiro je kako su izgledale prve rekacije:

– Safeta je plakala kao kiša. Ona je imala operaciju i sada je bolje. Inače je vrlo jaka žena. I Elvin i Izabela su plakali. Safeta mi je rekla da je Izebela nježna i sitna i da ima plave oči – rekla je njena mama Šaha.

Na pitanje da li će ipak prihvatiti snajku, Elvinova nana je rekla sledeće:

– Nikad se ne zna! Oduvek sam volela devojke sa plavim očima. Ipak, sve ću joj reći u lice kada je vidim što mi se ne sviđa – objasnila je gospođa Šaha.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter