Izvor:
19.02.2018 u 21:14
0

ĐURA OTVORIO DUŠU: Evo šta je rekao o svom odnosu sa Nenadom i zašto ga nije viđao godinama!

U emisiji "Ordinacija" u najpoznatijoj vili na Balkanu Đura Gasttozzov otac je odlučio da progovori i razreši sve dileme o odnosu sa svojim sinom.

Kako se komentarisalo da je napustio Nenada i nikada nije hteo da ga prizna, zato on ni ne nosi njegovo prezime ali i to da do skora uopšte nisu imali nikakav odnos dok Nenad nije ušao u rijaliti Parovi. Nenad je svojevremeno pričao kako nema neki onos sa svojim ocem, da se dugo nisu videli ali da nisu u svađi. Đura je danas objasnio šta je prava istina.

Demantujem da nisam hteo da ga priznam, nikad do tog trenutka nije došlo niti će da dođe. Ja imam petoro dece i unučadi i svi su u ljubavi svi se slažu. Sticajem okolnosti se desilo to što se desilo, on je završio osnovnu školu otišao za Francusku i putevi su se razišli. Naši odnosi su uvek bili dobri, odnos mene i njegove majke Goce je uvek bio dobar– rekao je Đura

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter