Izvor:
19.09.2017 u 19:25
0

ĐUS OTKRIO: Snimio sam spot u Veneciji za pola sata, evo koliko je to koštalo!

Učesnik šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Ivan Ivanović Đus, otkrio je jednu zanimljivost tokom snimanja spota.

Naime, on je odlučio da za jednu svoju pesmu snimi spot u Veneciji, pa je ispričao kako je to izgledalo i koliko je mora da plati.

Mi smo došli u Veneciju da snimimo spot, i kad sam krenuo da iznajmim brodić, onaj mi je tražio 100 eura za sat vremena. Ja sam mu rekao da mi treba pola sata i spustio mi je cenu na 70. Mi smo obišli jedan krug, ja sam par puta odrepovao i to je bilo to. Kamerman je fenomenalno odradio kadrove, tako da je to ispalo perfektno – rekao je Đus!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter