Izvor:
19.10.2017 u 23:44
0

ĐUS SAMO ZA HAPPYTV.RS ODGOVARA NA PITANJA: Teodori moje prisustvo pruža sigurnost, nisam znao da važim za favorita ali hvala svima!

1. Šta si poželeo za rođendan?

Ako kazem neće da se ostvari.

2. Sinoć si se požalio Izabeli da porazgovara sa Tamarom i skrene joj pažnju na njeno onašanje-zbog čega?

Zato što su bliže. Žena ženi i to. Zamolio sam je da ona popriča sa njom, jer svaki put kad Teodorai nešto kažem pogrešno me shvati, okrene se i ode i onda trebamo svaki dan da se nešto kao odljućujemo i tako iznova. Prebrzo reaguje. Verovatno zbog životnog okruženja i prethodnih situacija van kuće, što nema veze sa mnom.

3.Da li misliš da Teodora gaji neka osećanja prema tebi koja prevazilaze drugarstvo?

Ne bih znao. Žene se vezuju za neke sitnice više nego muškarci. Kad si izolovan u rijalitiju nedostaje ti mnogo stvari i momenti koji ti ispunjavaju dan, pa možda moje društvo pruža sigurnost, što je po mene ok. U suštini ne mislim da prevazilazi drugarstvo.

4. Juče si rekao i da neki ljudi nemaju život van rijalitija – na koga si mislio?

Pričao sam generalno za mnoge učesnike svih rijalitija u državi, ne direktno za našu sezonu. Mislim na ljude kojima je rijaliti društveni spas i hrana, na one koji nakon rijalitija imaju društvo isključivo sa učesnicima, koji pate za slavom, popularnošću i koji se sa 20 -30 godina nisu izgradili kao ličnosti i stekli status van kuće.

5. Važiš za favorita – za koga bi rekao da ti je glavna konkurencija u vili?

Danas prvi put čujem to, pa bih voleo da znam ko u vili to misli za mene, a ako je tako među gledaocima ovim putem ih pozdravljam sve i zahvaljujem se. Nisam u trci za pobedom, čak razmišljam ovih dana koja je moja uloga u ovom krugu, ali nadam se sam da sam se negde uklopio. Pa, Bože moj, videćemo ko se kako kotira.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter