Izvor:
12.01.2019 u 01:51
0

DO SADA NEVIĐEN SKANDAL U „PAROVIMA“: Marijana UCVILJENA: „Mili, nemoj više da piješ!“ (foto)

Neviđeni skandal u vili "Parova".

Ponašanje Milutina Radsavljevića MIlija večeras je prešlo sve granice. Naime, takmičar je urlao i vikao na sav glas, a u jednom trenutku situacija se otela kontroli da je takmičara držalo obezbeđenje kako ne bi ruradio ništa kardinalno.

Njegova devojka, Marijana Marković bila je šokirana Milijevim ponašanje, pa je jecala na sav glas:

– Ovo se dogodi svaki put nakon što Rakac gostuje u vili na "Roditeljskom sastanku, šta ti to govori? – pitala je Marijanu voditeljka Anđela Lakićević.

– Izvinjavam se u njegovo ime, mislim da je za sve kriv alkohol. Vi,kao produkcija, nikada niste uradili ništa što nije u Milijevu korist da bi se ljutio – rekla je Markovićeva.

Videćemo da li će sutra uslediti kaznene mere.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter