Izvor:
11.02.2017 u 06:28
0

„DOĐI DA TI DEBELA SVINJA POKAŽE!“: Vesna izgubila živce zbog Skrivenog, ovakvu je niko nikada nije video!

Vesna Rivas večeras je pokazala kako izgelda kada se mnogo iznervira!

Naime, tokom nominacija uključio se skriveni učesnik koji je rekao da Dalila Mujić i Tijana Ajfon ne treba da se druže sa Vesnom Rivas jer ih ona ogovara kad god se okrene.

Tijana i Dalila moraju da znaju da im Vesna nije nikakav prijatelj i da ih non-stop ogovara. Neka shvate za sva vremena. Kad god napolju puši, ona ih ogovara – rekao je skriveni.

Kiflo jedna, svinjo jedna – vikala je Vesna.

– Debela svinja mi kaže – odgovorio je on.

Smrado smrdljivi, dođi da ti debela svinja pokaže. Sram te bilo, dođi dole da ti pokažem, a ne ovako preko žice – psovala je Vesna. Ona je u trenutku izgovorila mnoštvo psovki i uvreda, da je morala da ode napolje da se smiri i da popuši cigaretu.

Vesna, spustila si se na najniži nivo ovim uvredama – rekao joj je Kralj.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter