Izvor:
11.02.2017 u 06:44
0

GORI VILA „PAROVA“: Miljana nominovala Slađu, a ova u besu otkrila šta je Kulićeva radila u prethodnoj sezoni!

Miljana Kulić nominovala je Slađanu Petrušić, a kao razlog navela je ponašanje hrvatske pevačice iz prethodnog rijalitija.

Kada sam se onesvestila, svi su skočili, ona nije. Nominovala sam velikog borca za pravdu. Ne znam odakle da počnem. Kada sam imala sa bilo kim sukob, nikada nije stala iza mene. Prvo sam se pozdravila sa njom kada je ušla. Nikada me nije odbranila, kada su me napadali, šminkala se, nije me ni pogledala – rekla je Nišlijka.

Bojana, ja znam da Miljana jedina radi i da joj treba novac za porodicu. Želim joj da ostane do kraja, ali ne da s ebori ovim sredstvima. Videla sma šta radi ljudima, kako se ponaša u tajnoj sboi. Tada joj nisam pomogla jer sam čula kada su je nagovorili da kao padne, da se onesvesti, da izbegne lajv jer joj se spava. Šta onda da trčim, kad vidim da se glupira – odgovorila je Petrušićeva koja je takođe nominovala Miljanu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter