Izvor:
11.02.2017 u 06:06
0

TRESLA SE VILA: Dalila i Krunićeva se posvađale zbog Mladena, a onda su umešale i Gasttozza!

Prava drama u vili "Parova"!

Dalila Mujić vikala je na Anamariju Džambasov jer se odmah "dohvatila" sa Mladenom Vuletićem koji je ušao u prethodnu sezonu "Parova" kao bivši dečko Dalile Mujić.

Iako je Anamarija opravdavala što se poljubila sa Vuletićem, Dalila je priznala da ne može da joj oprosti što je skočila na njega iako ona tada nije bila sa njim. Jelena Krunić je skočila u Anamarijinu odbranu, a Dalila joj je žestoko odbrusila.

Zašto je braniš, nije mi jasno? Sve ste vi imale sa tim Mladenom. Mi tebe sada razumemo, razumeli smo te kad te Gasttozz šutnuo – rekla joj je Dalila.

Para mi uši to što sam ja bila sa Mladenom, pa sad ti njoj to nabijaš na nos – vikala je Jelena.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter