Izvor:
06.09.2018 u 09:03
0

DOK IH JE ZAVLAČILA BILO JOJ JE LEPO: Dina ostala bez dečka! (VIDEO)

Dina Galorini jedna od zapaženijih takmičarki sedme sezone ,,Parovi", kako zbog svoje životne priče, tako i zbog romanse sa dvojicom takmičara.

Naime, kako je rijaliti startovao, atraktivna stanarka upustila se u romansu sa Ivanom Marinkovićem, ali samo nedelju dana kasnije, izjavila je da ona nikad nije ni želela da bude sa njim u vezi.

Sledeći na redu bio je sportista i navijač, Božidar Nikolić, koji nije odoleo njenom šarmu, te se prepustio Dininoj lepoti.

Međutim, problem nastaje jer je Dina potpuno neodlučna. U jednom trenutku bi se prepustila Ivanu, dok u drugom se već nalazi u naručju zgodnog sportiste.

To igranje koštalo je toga da je ostala i bez Marinkovića i bez Nikolića, s obzirom da je doživela nervi slom, te joj je Boža stavio do znanja da želi da ostanu samo prijatelji, dok joj se, kako navodi, Ivan smučio za ceo život.

Koji je sledeći potez atraktivne stanarke vile, ostaje nam da vidimo.

Sve vesti iz vile ,,Parova" možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter