Izvor:
04.10.2016 u 00:32
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Bivši učesnik otkriva PRAVI RAZLOG RASKIDA Zorice i Gasttozza! (FOTO)

Iako još uvek nisu potvrdili, o raskidu između Zorice Dukić i Nenada Marinkovića poznatijeg kao Gasttozz se i dalje priča.

Ipak, samo za happytv.rs fudbaler i učesnik rijaliti programa "Parovi" Stevan Đorđević otkrio je da je pre nekoliko dana bio u kafiću sa Nenadom i da su tom prilikom pričali o Zorici.

Ja sam ga pitao šta je sa Zoricom, jesu li zajedno pošto sam video šta se piše po medijima, nije mi ništa konkretno odgovorio osim da su u nekoj svađi. Biće kao i uvek – pet dana se svađaju, šesti se pomire. Ali mislim da jesu raskinuli, za sada i to jer su se posvađali – ispričao je on.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter