Izvor:
18.09.2018 u 13:28
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS BOŽIDAR MILOVANOVIĆ: „Ilijana i ja smo u ljubavnoj vezi“!

Božidar Milovanović svojim zavođenjem, dokazao je publici da važi za jednog o najvećih šmekera.

A, sada je progovorio o svemu samo za naš portal.

1.Tvoj odnos sa Dinom, a kasnije i sa Milicom, dočekan je oprečnim komentarima, što tvojih cimera, ali i gledalaca. Da li su ljubavne afere koje si ostvario sa obe takmičarke, bile samo marketinški trik da se priča zavrti oko tebe?

-Nemam taktiku, tako da nije marketinški trik. Pokušao sam sa obe, ali neke stvari su me razočarale i kod Dine i kod Milice, uzeće u obzir da su mi propale veze napolju preko glave, i da mi je dovoljno jedno razočaranje.

2.Da li imaš tremu pred večerašnji parograf i da li se plašiš da će se večeras otkriti nešto što će mnoge šokirati, a možda i razočarati?

– Nemam tremu i ne plašim se, jer odgovori koji bi mogli meni drage ljude da razočaraju su moja prošlost.

3.Koje je tvoje mišljenje o odnosu Izabele i Slađe, ali i Lakića, na čijoj si strani?

– Od ovde tri osobe, Lakić mi je najdraži. U dobrim sam odnosima i sa Slađom i sa Izabelom, a što se tiče njihove priče i konflikata ne mešam se, to je njihova stvar.

4.Imali smo prilike da ispratimo sinoćna dešavanja na žurki i tvoje zbližavanje sa Ilijanom, koja važi za jednu od najatraktivnijih devojki u vili.Da li je alkohol učinio svoje ili je Ilijana takmičarka sa kojom želiš da ostvariš možda intimniji odnos?

-Već sam imao simpatije prema njoj, ali sam imao gard zbog Dike, takođe mi je delovala kao hrabra devojka koja želi da bude sama. Ipak, ona je lepa, zgodna, pametna i mudra devojka. Bićemo zajedno pa šta nam Bog da.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter