Izvor:
22.09.2018 u 16:40
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS LJUBIŠA RISTIĆ: Svoje mišljenje o rijalitiju ne menja! Pogledajte šta je rekao! (FOTO)

Za Happy portal, ekskluzivnu izjavu dao je jedan od najprestižnijih imena naše zemlje.

Ljubiša Ristić, proslavljeni pozorišni reditelj i nekadašnji predsednik Jugoslovenske levice eksluzivno za portal prokomentarisao je rijaliti programe i zašto su oni dobri.

Rijaliti programi su ponekad bolji od ostalih emisija, jer ne traže od publike da pomno prate radnju, a opet u kom god trenutku se uključe u gledanje programa mogu brzo shvatiti o čemu se radi. Ovakvi televizijski formati nisu stresni, a itekako su zabavnog sadržaja. Nema ništa loše u tome – rekao je Ljubiša Ristić

Kako je poznato, dramaturg koji obara rekorde gledanosti, ima pozitivno mišljenje, jer smatra da gledaoci uz rijaliti formatmogu da se opuste od problema koji nas svakodnevno okružuju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter