Izvor:
01.09.2016 u 00:23
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Vladimir Tomović priznao gde se krio sve ovo vreme i zašto se NE DRUŽI sa SLAĐOM!

Dugo iščekivan Vladimir Tomović ponovo na Happy televiziji!

Otkad je izbačen iz rijaliti šoa "Parovi", Crnogorac Vladimir Tomović se nije pojavljivao u javnosti. Ipak, posle četiri meseca, došao je u specijalnu emisiju "Upoznajte Parove", a pre ulaska u studio, samo za happytv.rs govorio je gde je bio i šta je radio sve ovo vreme.

Svih ovih meseci davao sam autograme po Beogradu. Umalo da zakasnim na emisiju, napravili se redovi, svi viču "Evo ga Vladimir iz Parova". Nisam se pojavljivao jer nemam vremena, živim u Crnoj Gori, uživam i dole dajem intervjue – rekao je Vladimir sa osmehom na licu.

Tomović je prokomentarisao i pobednicu četvrte sezone rijalitija Ružicu Veljković.

Ne znam da li je zasluženo pobedila, to je narod odlučio. Sad sam ozbiljan, šalio sam se za autograme, niko me živ ne prepoznaje. Nego, drago mi je što je pobedila ona, a ne Gasttozz ili bilo ko drugi – bio je kratak Vladimir.

Atraktivnog Crnogorca smo pitali za njegovu drugaricu iz rijalitija Slađu Petrušić.

Znam da je Slađa gostovala i šta je rekla, mi smo se čuli neposredno posle našeg izlaska, čuli smo se možda mesec dana i to je to. Ali eto, kako ona kaže, to je to – istakao je on, a zatim je dodao da je glasao za Dalilu tokom takmičenja.

Ne znam da li su moji glasači podržali Dalilu, ali ja jesam. Da sam mogao da se vratim u "Parove", verovatno bih. Iskreno, nema razloga da lažem, bilo mi je super, bio sam dva meseca – završio je on.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter