Izvor:
12.12.2018 u 13:18
0

EKSLUZIVNO SAMO ZA HAPPYTV.RS VLADAIMIR SAVIĆ MEDA: Konačno priznao da je zaljubljen do ušiju!

Učesnik sedme sezone "Parova" Vladimir Savić Meda, ovih dana ostao je zapažen kod publike.

Iako se svima učiilo da je Meda u jednom periodu "potonuo u zimski san" on se iznenada probudio i odlučio da sa nama podeli tajnu o učesnici koja mu se sviđa i šta možemo da očekujemo u daljem takmičenju za Happytv.rs:

1. Čim si ušao u vilu "Parova" bacio si oko na jednu učesnicu, tako si rekao, a potom si aludirao na Aleksandru Marjanović zbog čega je ona izneverovala. Kada ćeš skupiti hrabrosti i priznati svima da si zaljubljen?

– Kada sam ušao dopala mi se Dina Galorini. Pošto sam video da ima neku svoju priču sa Bakijem nisam hteo da se mešam. Kda je ušla Aleksandra, odmah mi se dopala na prvi pogled. Odgovara mi komunikacija koju imam sa njomzbog toga se družimo i provodimo dosta vremena zajedno. Postoji mogućnost da će se nešto desiti, barem se ja nadam, tako bih voleo, mislim da i ja njoj prijam i videćemo šta ćemo desiti –

2. U toku "Parokviza" sklopio si jednu opkladu u tajnoj sobi, sećaš se? Ko je izgubio i u šta ste se kladili?

– Da, naravno kladio sam se sa Aleksandrom Marjanović u kvizu da će Mili da pobedi Žizelu. Opklada je bila da ko izgubi treba da se kupa u bazenu i stoji 15 minuta napolju. Pošto je Mili pobedio dobio sam opkladu i Aleksandra je trebala da ispuni obećanje ali mi je objasnila da je boli stomak jer je dobila, i da će da ispuni opkladu čim joj prođe.

3. Kako komentarišeš jučerašnji Parograf Mirjane Damjanovski i šta te je najviše šokiralo. Posle njene ispovesti i priče da se sudi sa ćerkom zbog optužbe da je pokušala da ubije muža, da li je tvoje mišljenje o njoj i dalje isto, i koji je tvoj komentar?

– Zanimljiv poligraf ali sam očekivao teža pitanja u vezi posla s kojim se bavila u Rumuniji, da se o tome više sazna i nadam se da ćemo to otkriti jednog dana. Sa ćerkom očigledno postoji neki problem jer nije mala stvar da nekog optužiš za ubistvo. Verujem da Mirjana nije rekla sve o njihovom odnosu. Šokirale su me njene veze sa nekim jačim ljudima i društvo u kome se kretala. Iskreno, nemam nešto lepo mišljenje o njoj. Jedino skidam kapu što se borila kroz život po njenoj priči. Dok se ne sazna sve o njoj i ne otkrije prava istina o celom njenom životu i njenom poslu, neću imati istančano mišljenje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter