Izvor:
12.02.2019 u 06:53
0

EKSLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS ELVIN KADRIĆ: Priznao zbog čega se ohladio od Izabele! (FOTO)

Elvin Kadrić nakon nemilog događaja u kome je direktno učestvovala njegova porodica, odlučio je da stavi tačku na vezu sa Izabelom Alijoski.

Samo za happytv.rs on je odlučio da istraje u svojoj smirenosti, čak i kada je u pitanju lepa Bels, pa svim svojim fanovima uputio poruku da do pomirenja neće doći, ne u vili Parova.

Kako komentarišeš ponašanje tvog dede?

– Pogrešio je jer je bio na nacionalnoj televiziji, nema opravdanja!

Mili je imao komentar da si ti jedan parazit koji živi na tuđoj grbači? Kako komentarišeš te njegove navode i takvo ponašanje?

– Ne zameram mu ništa to je njegovo mišljenje.

Rekao si da nisi zaljubljen u Izabelu, da ti se samo sviđa i da si joj otkrio ni pedeset osdto sebe. Zašto je to tako? Da li je to zato što si u rijalitiju pa nisi želeo da pokažeš svoje prave emocije?

– Ne verujte, nego mi je stalno ponavljala kako ja nisam njen tip i da joj nije jasno kako je završila sa mnom. Vremenom sam se ohladio od nje.

Slađa komentariše da si hladna osoba bez emocija. Da li si zaista takav i da li bi napolju sve izgledalo drugačije? Da li je veza plod rijaltija i da li biste bili u vezi van vile Parova da ste se sreli?

– Ja znam da smo mi idealan parvani, ovde ne može, ona je trenutno u krizi i mnogo je ljuta na mene.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter