Izvor: Alo.rs
15.07.2020 u 17:00
0

Era ZAVRŠIO U BRITANSKIM MEDIJIMA! Njegov snimak iz KOVID bolnice postao PLANETRANI HIT! (FOTO)

Pevač Andrija Era Ojdanić, koji je trenutno u bolnici „Dragiša Mišović“ usled koronavirusa, osim što je napravio žurku u bolničkoj sobi, zbog fotografije iz bolnice koju je objavio na Instagramu, postao je hit i u britanskim medijima.

Naime, Era je na svom Instagram profilu objavio selfi iz bolnice, a ono što je napisao u opisu istog, odjeknulo je čak do Velike Britanije.

– Bolje da me rokne korona, nego da nemam dobar s**s tri meseca – stoji u opisu fotografije koju je Era objavio, a koji je izazvao mnoštvo negativnih komentara.

Njegovi pratioci odmah su se ukjučili u diskusiju, a jedan od komentara glasio je:

– Takvima kao što si ti ni Korona ne može ništa – napisala je jedna od žena koje prate Eru na Instagramu.

Britanski portal unilad.co.uk objavio je članak sa naslovom “Penzioner koji je rekao da je loš s**s gori od Covida-19 pozitivan na koronavirus”.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter