Izvor: HappyBSC
15.07.2020 u 16:26
0

Pavao VARAO Slađu na njene OČI! Njena REAKCIJA sve RASTUŽILA!

Pavao Vladilo opustio se malo  na žurci, pa se mazio sa  izazovnom Kristinom Mažibradom i to na Slađine oči.

On je nakon ovoga pokušao da se opravda svojoj rijaliti supruzi, rekavši kako je sve to samo gluma, i da samo želi da pokaže  svoju dominaciju na ženama.

Međutim za Slađu nije bilo reči utehe. Ova učesnica izašla je napolje i tamo se požalila Milijani, očigledno pokušavajući da sakrije svoje emocije.

PROČITAJTE I OVO

NEZAPAMĆENJA TRAGEDIJA: Ovo je porodica čiji su ćerkica (1) i sinčić (8) nastradali (FOTO)

VUČIĆ: Institut Dedinje 2 gotov do kraja juna 2021.

VUČIĆ UPOZORIO: Nemamo više gde pacijente,molim ljude da se paze

VELIKI GUBITAK: Preminula Darinka Matić Marović!

NOVI TEŽAK GUBITAK ZA SRPSKI FUDBAL: Preminuo Vladimir Bulatović!

– Mene sve to uopšte ne dotiče, meni je ovde dosadno, a ja i Pavao sve radimo samo da bi bili interesantni za publiku – rekla je ova učesnica na šta joj je Milijana odgovorila.

– Pa zašto i ti ne nađeš nekoga sa kim ćeš se muvati – savetovala je Milijana,a Slađa joj je na to rekla da joj se ovde niko ne dopada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter