Izvor:
06.10.2016 u 01:58
0

FANOVI NAČISTO RAZOTKRILI BIVŠE LJUBAVNIKE: Dalila i Mladen ipak ZAJEDNO, viđeni kako… ?! (FOTO)

Mladen Vuletić i Dalila Mujić raskinuli su pre nekoliko dana tako što su objavili statuse na društvenim mrežama i izrazili razočaranost jedno o drugome. Međutim, to žaljenje je kratko trajalo pošto je Mujićeva ubrzo našla novog dečka, izvesnog Mirzu od kojeg se ne odvaja. Ali, ni Mladenu nije loše. I o je prošetao zgodnu plavušu, Branku, mada je izjavio da sa njom ima neke druge planove, a više o tome pročitajte OVDE.

No, o njihovom raskidu se piše konstantno, a neki fanovi su komentarisali ispod jedne fotografije kako je sve ovo "savršena gluma, oni su odlični glumci, jedan marketinški trik", a jedna osoba je čak i napisala kako ih je videla zajedno u Podgorici juče i da nisu raskinuli nego se samo "sprdaju sa svima".

Da li je ovo istina, nismo sigurni, ali jeste čudno što je Dalila ostala u Crnoj Gori ako već nije sa Mladenom?!

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Mladen Djoma Vuletic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter