Izvor:
23.11.2017 u 02:02
0

GASTTOZZ DOŽIVEO NEVIĐENI ŠOK: Poruke raskrinkale Naidu. „Ovaj je unutra tako da sam ja slobodna za sve opcije“! (foto)

Haos u vili oko Gasttozza i Naide. Kako je večeras stiglo obaveštenje za njega da Naida traži kod od njegove zlatne kartice on je potpuno zbunjen.

Prvo je mislio da je sve šala, al kako se uključila Žaklina prijateljica njegove majke u emisiju i kako je skrivena poručila da se pripazi zamislio se.

Branio je zdušno Naidu i iznalazio opravdanje ali su ga poruke koje su naknadno stigle u emisiju vezane za Nidu zakopale u mestu.

Naime Naida je poslala neke poruke drugarici koje pokazuju da su joj samo pare bitne od Nenada.

Poruka glase: Tražim sponzora hahahaha…Ovaj je unutra, tako da sam ja slobodna za sve opcije. Stan je top brate i ja tražim stan, ovaj ti je top za te pare haos. Napisala je Naida drugarici.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter