Izvor:
18.12.2017 u 00:09
0

GASTTOZZ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY.RS: Otvoreno o krizi u ljubavi sa Naidom, a evo kakav udarac je uzvratio Dalili!

Nenad Marinković Gasttozz od juče je u depresivnoj fazi, jer su mu prenete vesti da je devojka Naida raskinula njihovu osmomesečnu vezu zbog njegovog nedoličnog ponašanja. Naida se kasnije javila u program (šta je poručila Gasttozzu saznajte OVDE), a evo šta nam je Marinković rekao pre njenog uključenja.

Osim o Naidi, Gasttozz je govorio o Dalili i Dejanu Dragojeviću, Nini Prlji, ali i o bivšoj devojci Zorici Dukić, koja se sinoć uključila u program.

Vita Tarot ti je preneo da te je Naida ostavila, ali i ti si imao neku intuiciju. Šta misliš, šta ju je navelo na takav potez?

Prvenstveno mi je to prenela produkcija, pa Vita, a ona lično ne, tako da sačekaću da se i ona udostoji i to uradi. Nas nije ni porodukcija, a ni Vita smuvao. Problem je presija drugih ljudi zbog onakve situacije i zbog posla u kom se nalazim i borim se za nas.

Zašto si ti sumnjao u kraj, jesi li ti pogrešio u nečemu, jesi li bio previše blizak s nekim?

Naravno da nisam. Ne bih je nikada izneverio. Ljubav koju osećam prema njoj je velika i nijedna druga mi ne treba.

Sinoć te je i Dalilin partner Dejan prozvao u emisiji. Šta misliš o njemu i kada ćete se ti i Dalilia pomiriti?

– Dragojevići me zanimaju kao cena pirinča u Japanu.

Ukoliko pukne tvoja veza sa Naidom, da li ima šanse da ti i Nina Prlja budete u vezi?

– Neću dozvoliti da se to desi. U mojoj glavi je Naida, a u srcu opet ista devojka. Veza sa Ninom može da se desi samo ako odlede Volta Diznija ili naprave park u Svilajncu.

I Zorica Dukić se sinoć javila? Da li su te pogodile njene reči?

– Nije mi baš bilo prijatno da se umesto Naide javi Zorica, ali uzeću u obzir da je imala najbolju nameru.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter