Izvor:
07.04.2017 u 19:55
0

INTERVJU SA DALILOM NAKON RASKIDAN – I DEO: Osećam se jako loše, mnogo sam povređena!

Učesnica pete sezone najglednaijeg rijalitija "Parovi" Dalila Mujić, napravila je pravu buru nakon emisije "Poželi pesmu" i maženja sa Mladenom Vuletićem u svom krevetu.

Njen dečko Damir Solomun je odmah ostavio zbog toga, a mi smo je danas pitali kako se sada oseća nakon svega toga.

Ovo je prvi deo intervju-a sa njom, a drugi pročitajte uskoro na happytv.rs.

Kako se osećaš sada nakon saznanja da je Dado odlučio da ne ostanete zajedno? Kako komentarišeš sve ono što je on izneo sinoć tokom uključenja?

Osećam se jako loše. Ne mogu da verujem jednostavno da se to desilo. Nisam očekivala od njega takav postupak i onako teške reči, još uvek nisam svesna da se to izdešavalo. Jako sam povređena i ne znam da li ću moći i ovo da prebrodim.

Da li je tvoje druženje sa Mladenom u krevetu zaista bilo jednva vrsta testa za Dadu kao što si rekla sinoć?

Neka to ostane tajna ineka misli kako ko želi.

Dado je rekao da želi da ostanete prijatelji. Da li ćeš moći nakon svega da se družiš sa njim kada izađeš iz "Parova"?

Ja stvarno nisam čula da mi je to rekao osim da mi želi svu sreću u daljem životu. Da ostanem s njim prijatelj ne znam da li ću moći, jer sam ga stvarno volela i bilo bi mi teško uklopiti se u priču o prijateljstvu sa njim.

Dado je rekao da je želeo da izađeš iz rijalitija što pre, jer se jednim delom plašio da do ovoga ne dođe. Kako to komentarišeš?

On meni ni u jednom trenutku nije rekao da želi da izađem zbog Mladena iz vile i nije ni do čega došlo da bih imala grižnju savesti.

Da li te pogodila svađa između Dade i tvoje mame, i šta misliš, ko tu laže?

To me najviše pogodilo. Mislim da je jako ružno što je dozvolio da se iznesu takve stvari, ali se divim svojoj mami koja je uprkos svemu, pokušala da sakrije od javnosti da su njih dvoje u svađi. Poruke koje je pisao po Fejsbuku i dalje su mi u glavi i dalje ne mogu da se pomirim s tim da je uradio takve stvari.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter