Izvor: HappyBSC
09.07.2020 u 13:27
0

Ivan progovorio o DECI i sve DIRNUO: Stvorio sam DVA ŽIVOTA to je sve ŠTO IMAM!

Ivan Marinković dirnuo je sve kada je u emisiji „Jutranja kafica“ otvorio svoje srce i rekao da su njegova deca najveće blago koje je stvorio u životu.

– U svom životu sam stvorio dva nova života, stvorio sam primarnu porodicu, koja se u jednom trenutku nažalost raspala, stvorio sam sebi egzistenciju, ne znam šta bi ljude zadovoljilo da čuju, stvorio sam dva života jer vam to dovoljno, jer treba da kažem da sam stvorio imperiju, neko carstvo, pet stanova, neki materijalizam, ne, ja sam stvorio dva života, eto, jel’ vas to zadovoljava – bio je iskren Ivan.

OBAVEZNO PROČITAJTE

ONI SU RUŠILI NAŠ BEOGRAD BIA uhapsila strance nasilnike (FOTO)

HITNA PORUKA IZ AVIONA! Ovo je predsednik poručio građanima Srbije (VIDEO)

TUŽILAŠTVO O NEREDIMA Pred sudijama 25 izgrednika, nastavlja se identifikacija

Ovaj Ivanov odgovor bio je reakcija na pitanje gledateljke koja mu je prebacila da je previše kritičan prema drugima a sebe ne vidi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter