Izvor: HappyBSC
09.07.2020 u 13:54
0

Nemaju novac za SILIKONE pa GURAJU ČARAPE u brushalter! Mili izneo ŠOKONTANE DETALJE!

Milutin Radosavljević došao je u žestok sukob sa Barbi. On je tokom emisije „Jutarnja kafica“ optužio ovu učesnicu da je „falš“ devojka, i otkrio na koji način nadomešta to što nema dovoljno velike grudi.

OBAVEZNO PROČITAJTE

ONI SU RUŠILI NAŠ BEOGRAD BIA uhapsila strance nasilnike (FOTO)

HITNA PORUKA IZ AVIONA! Ovo je predsednik poručio građanima Srbije (VIDEO)

TUŽILAŠTVO O NEREDIMA Pred sudijama 25 izgrednika, nastavlja se identifikacija

– Sram te bilo, jadnice guraš čarape u brushalter, izašla si napolje i završila sa tri muškarca na haubi,  imaš samo 18 godina i misliš da si neko, sramota – rekao je Mili.

Milijeve tvrdnje izazvale su bes i gnev kod Barbi,  a kako će se završti obaj sukob ostaje da vidimo u nastavku rijalitija. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter