Izvor: HappyBSC
05.06.2020 u 08:07
0

IZVISILE i žena i ljubavnica:Poznata pevačica ušla u Parove, Tigar NIJE SKIDAO OKO SA NJE!

Jedan od najvećih zavodnika ove sezone Parova, Darko Radovanović, upao je u velike nevolje sa ženama. Zaglavljen između zakonite žene i ljubavnice, Darko kao da traži izlaz u nekoj trećoj osobi. 

S obzirom na popularnost, koju je stekao tokom boravka u rijalitiju,  postao je još interesantniji za lepši pol, a poznata pevačica Nela Vidaković koja je bila gost u emisiji Jutranja kafica, nije se stidela da otvoreno pokaže simpatije koje gaji prema Tigru.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

Danas u ponoć ističe rok za prijavljivanje za 100 evra

VREMENSKA PROGNOZA ZA 5.JUN: Promenljivo oblačno, toplo, mogući pljuskovi!

NA SASLUŠANJU O POLITIČARU PEDOFILU: Igor Jurić danas daje iskaz pred Višim javnim tužilaštvom!

SKANDAL! SRAMNIJE NE MOŽE: Satanizuju Njegoša, dobijaju pare i pohvale, a Srbe ugnjetavaju

ZVICERU ONI DOŠLI GLAVE! OCINKARILI GA SARADNICI: Otkriveno zašto se kavčanin krio u Ukrajini i kako su ga neprijatelji pronašli

– Darko je jedan privlačan pladić, lep, ima lepe tetovaže, dopada mi se – rbila je iskrena pevačica.

Aleksandra Jakšić nije ostala ravnodušna na ove reči, istakavši da je svesna činjenice da pevača žene opsedaju sa svih strana.

Tigar je sve ovo slušao sa osmehom na licu, ne obazirući se na Aleksandru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter