Izvor:
08.12.2017 u 21:34
0

JEDINSTVENI U VILI „PAROVA“: Učesnici su izglasali nju ona dobija nagradu od 32.000 evra!

Kako je u vili opšti haos odnosno još jedna učesnica posle Miljane je ostala u drugom stanju a to je Nina Prlja.

Želja produkcije je da dve trudnice podele nagradu od 32.000 evra ali Nina Prlja ne želi da je deli sa Miljanom, pa će učesnici glasati koja će dobiti tu nagradu.

Ivan je vidno bio izrevoltiran Nininim komentarom da je žestoko opleo po Prlji.

Znala si da imas plodne dane pre ulaski u rijaliti, napravila si dete sa nekim likom sa kojim si godinama u kres kombinaciji. Taj lik je pun para ti ne treba ni da dobijes novac već da ga daš Miljani. Jedini koji možemo da utvrdimo Nininu pravu trudnoću smo Mili ili ja, ona piški i mi vidimo– Rekao je Ivan

Ja još i ne znam da li sam trudna imam sve simptome to jeste ali ne zanm da li jesam– Rekla je Nina

Učesnici su izglasali da nagradu ipak treba da uzme Miljana jer je njena trudnoća zaćeta u rijalitiju i da su joj potrebnije pare više nego Nini koja živi jako lepo van rijalitija a ima i jako imućnog partnera.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter