Izvor:
11.02.2017 u 08:16
0

KAKVO IZNENAĐENJE: Bojana saopštila da je produkcija odlučila da se od večeras…

Tijana Ajfon je nakon izlaska iz izolacije tražila dva minuta kako bi rekla nešto što joj je veoma važno.

Radi se o rođendanu osobe koja je njoj i Dalili puno pomogla, pa je želala da mu čestita rođendan i poželi sve najbolje. Njih dve su otpevale rođendansku pesmicu, a pošto su se ostali učesnici pitali o kome se radi, voditeljka Bojana je odlučila da otkrije zagonetku.

U redu, "Parovi", rođendan je jednom od čelnika produkcije, pa možete svi zajendo da mu čestitate – rekla je ona, a učesnici su ustali i pevali rođendansku pesmu.

Bojana je potom iznenadila učesnike "Parova" informacijom koju joj je saopštila produkcija.

Pošto je rođendan nekom iz produkcije, pa vi ste mu čestitali, od večeras vam se brišu sve kazne – saopštila je ona, a stanari luksuzne vile su skakali od sreće.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter