Izvor:
08.02.2017 u 09:01
0

KONAČNO OTKRILA: Ljuba Pantović iskreno rekla zbog čega se razvela od Karađorđa!

Učesnicima pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", večeras se pridružila i Ljuba Pantović, majka Aleksandre Subotić, koja trenutno priča sve o svom životu.

Ona je ušla u vilu kako bi otkrila sve o sebi, i pružila podršku Aleksandri, ali i drugim učesnicima.

Pojedini učesnici su se mnogo obradovali kada su je videli, dok su neki bili i tužni.

Voditeljka Bojana Ristivojević postavila je pitanje Ljubi Pantović, koje zanima celu Srbiju.

Usledio je razvod i to vrlo komplikovan? Zbog čega nije bilo lako razvesti se od čoveka, za kojeg su prestale da te vezuju emocije? – pitala je Bojana.

Ja sam brak smatrala za instituciju. U mojoj psihi je to sve obezvređeno do te mere, da to više nema smisla. Ja sam nekada pridavala značaju, da moje dete neko ne bi nazvao kopile, ja sam samo zbog toga i potpisala taj papir. Dok sam bila trudna sa Aleksandrom i Goranom ja sam trenirala, sport je mene izvačio iz svih tužnih situacija, nesrećnih i depresija – rekla je Ljuba.

Ostanite uz Happy televiziju i happytv.rs, i ispratite ovu potresnu ispovest.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter