Izvor:
03.10.2016 u 20:09
0

KONAČNO VENČANI! Anđela više NE KRIJE, pokazala koliko je SREĆNA… (FOTO)

Glumica i učesnica četvrte sezone najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi" Anđela Lakićević već neko vreme radi na novom serijalu "Provodadžija" koji se emituje na televiziji Happy.

Stoga, devojka Mikija Đuričića redovno postavlja fotografije sa snimanja na društvene mreže. Ona je obišla skoro celu Srbiju, a čak je i bila u jednom naselju u Aranđelovcu koje se zove Venčani. Ona je pored fotke napisala "At Venčani Ali nevenčani" čime se ustvari našalila na svoj račun.

Inače, šarmantna Anđela uživa u ljubavnoj vezi sa Mikijem Đuričićem iz Kupinova, ali glumica ne želi da otkriva detalje iz svog privatnog života, a više o tome pročitajte OVDE.

At Vencani Ali nevencani.

A photo posted by Twigy Lakicevic (@andjela.lakicevic) on

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter